Ontwikkeladvies

“Door te blijven ontwikkelen zorg je ervoor dat jouw vaardigheden, kennis en ervaring blijven passen bij de veranderende arbeidsmarkt.”

De arbeidsmarkt verandert continu. Functies worden anders, banen verdwijnen en op andere plekken ontstaan juist kansen. De coronacrisis heeft die beweging nog meer versneld. Dit vraagt om aanpassingen van werkende en werkzoekende. Jouw werk ziet er waarschijnlijk niet meer precies hetzelfde uit als een aantal jaar geleden en over 10 jaar zal het werk er weer anders uitzien. Het is daarom belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen. Zo zorg je ervoor dat je duurzaam inzetbaar blijft. In jouw huidige baan, of ergens anders.

Ook de overheid ziet het belang van ontwikkeling in. Daarom kun je met behulp van ‘NL Leert Door’ kosteloos een ontwikkeltraject volgen bij een van onze loopbaancoaches.

Hoe zie een ontwikkeladvies eruit?

Een ontwikkeladvies is altijd op maat en sluit aan bij jouw behoeftes. Het advies wordt opgebouwd uit deze onderdelen:

  • Persoonsprofiel
  • Situatieschets
  • Toekomstoriëntatie
  • Arbeidsmarktscan
  • Ontwikkelplan

Een ontwikkeladvies bestaat uit een aantal gesprekken met een loopbaancoach. Tijdens deze gesprekken brengen jullie samen in kaart wat jouw huidige situatie is en welke ambities je hebt. We zetten een assessment in om duidelijk te krijgen waar jouw interesses liggen. Met al deze informatie wordt jouw persoonsprofiel opgesteld. Vervolgens wordt gekeken naar jouw toekomstperspectief. Met behulp van een arbeidsmarktscan krijgen we een duidelijke beeld van waar jouw kansen nu en in de toekomst liggen. Tot slot maak jij samen met jouw coach een plan met de stappen die je moet zetten om jouw mogelijkheden te vergroten en aan het werk te blijven tot jouw pensioen.

Voor wie is het ontwikkeladvies geschikt?

Een ontwikkeladvies is van grote waarde voor iedereen. Het maakt niet uit of je in dienst bent, werkt als zzp’er, of werkzoekende bent. De gespreken die je met jouw coach voert zijn vertrouwelijk. Het ontwikkeladvies geeft inzicht in jouw dromen, kansen, mogelijkheden en de invloed die jij zelf hierop hebt. Dit is waardevol voor iedereen die met plezier tot zijn pensioen wil blijven werken. Door te blijven ontwikkelen zorg je ervoor dat jouw vaardigheden, kennis en ervaring blijven passen bij de veranderende arbeidsmarkt.

Gratis ontwikkeladvies met ‘NL Leert Door’

Door de coronacrisis zit de verandering van de arbeidsmarkt in een stroomversnelling. De manier waarop we werken wordt anders,  banen verdwijnen en op andere plekken ontstaan juist kansen. Dit vraagt om aanpassingen van werkende en werkzoekende. Om hierin te ondersteunen stelt de overheid geld beschikbaar middels de ‘NL Leert Door’ regeling. Iedereen vanaf 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd kan gebruik maken van deze regeling. Hierdoor kun je kosteloos ontwikkeladvies krijgen. Het enigste wat jij hoeft te doen, is je bij ons aanmelden. Wij regelen de subsidieaanvraag en nemen contact met je op om het traject te starten.

De eerste ronde van gratis ontwikkeladviezen met ‘NL Leert Door’ was in augustus. De adviezen voorzagen in een grote behoefte, want binnen een maand was alle subsidie op en konden geen gratis adviezen meer worden aangevraagd. Daarom heeft de overheid besloten een nieuwe subsidie ronde met 50.000 adviezen beschikbaar te stellen. Deze ronde start op 1 december. De verwachting is dat ook ditmaal het subsidieplafond snel bereikt zal worden.

Wacht niet te lang en meld je nu aan voor een gratis ontwikkeladvies in december! Wij plaatsen je op onze wachtlijst en nemen contact met je op over de start van het traject.

Aanmelden wachtlijst

Meld je direct aan

Download onze whitepaper

Contact

Wilt u meer weten over ontwikkeladvies? Neem dan contact op met ons servicebureau op het telefoonnummer
088 – 02 23 888 of stuur een email naar info@amplooi.nl.

Offerte aanvragen