Kirsten van der Put

Noord & West Nederland

De 5 coach vragen

1. In welke steden/omgeving ben je werkzaam en waarom?

Ik woon in Dordrecht. Vandaar dat ik rondom Dordrecht aan het werk ben. Mijn meest geboekte locatie is momenteel Rotterdam. Daar zit ik zeker wel 2 dagen in de week. Roosendaal en Breda kan ook tot mijn steden behoren.

2. Hoe ben je in dit vak terecht gekomen?

Na mijn studie toegepaste psychologie wist ik dat ik mensen graag wilde helpen, coachen en trainen. Maar hoe? Ik had nog geen idee als broekkie van 20. Na jaren als manager binnen de horeca te hebben gewerkt ben ik via een vriendin overgestapt naar de zorg. Een tijd heb ik als planner gewerkt bij Rijndam Revalidatie. Na velen locaties op de rit te hebben gezet qua planning ben ik ‘office manager’ geworden binnen arbeidsrevalidatie. Hier zat ik ook bij de teams over onze patiënten. Arbeid en Psychologie, daar ging mijn hartje wel sneller van kloppen! Toen ik ook doorhad dat ik de administratie en regelzaken beter op orde had dan sommige therapeuten die daar werkzaam waren besloot ik een soortgelijke functie te gaan zoeken buiten Rijndam. Toen kwam ik de vacature bij Amplooi tegen, en nu werk ik hier met heel veel plezier ?

3. Wat maakt het werk voor jou zo leuk?

Mensen helpen met een praktische inslag, oplossingsgericht werken en denken in mogelijkheden.
Wanneer een kandidaat heel enthousiast raakt wanneer hij nieuwe passende mogelijkheden ontdekt; dat maakt mij gelukkig.

4. Wat probeer jij bij een kandidaat over te brengen/mee te geven?

Mijn gesprek met een kandidaat is geslaagd als diegene toch net iets blijer de deur uit gaat dan dat hij binnen is gekomen. Dit kan natuurlijk niet altijd.. Maar kandidaten mogen bij mij altijd hun verhaal doen en emoties tonen. Soms helpt het alleen al even om de ballon leeg te laten lopen.. dan kan deze vervolgens weer vollopen met positieve energie.

5. Wat zijn eigenschappen die een goede coach moet hebben volgens jou?

Inlevingsvermogen, humor, ‘de spiegel kunnen voorhouden’, kennis van zaken.

Offerte aanvragen