E coaching met Amplooi Direct

Om kandidaten digitaal te kunnen ondersteunen in hun traject heeft Amplooi speciaal voor Spoor 2 en Outplacement trajecten een online programma ontwikkeld.
Amplooi Direct is het portal om kandidaten digitaal te begeleiden in hun traject richting ander werk. Het portal is 24/7 toegankelijk voor kandidaten. Hierdoor kan de kandidaat op elk gewenst moment werken aan zijn traject en hiermee zijn loopbaan perspectief.

Inhoud van de tool

De e-coaching module Amplooi Direct biedt een visueel gestructureerde omgeving en geeft de medewerker meer regie over zijn eigen traject. Er is keuze uit diverse assessments en vragenlijsten, verschillende verdiepende werkopdrachten, inspiratie video’s, digitale trainingen en er is toegang tot het Werkkompas, de digitale vacaturebank van Amplooi. Deze geeft gericht aanbod van alle openstaande vacatures in Nederland passend bij het zoekprofiel van de kandidaat. En daarnaast biedt het een handig overzicht van vacatures en acties die door de kandidaat zijn ondernomen.

Contactvormen tijdens het traject

  • Tijdens een Amplooi Direct traject wordt de kandidaat gekoppeld aan een persoonlijke coach, onze Mobiliteitsexpert.
  • Contactmomenten vinden plaats via chat, videogesprekken en per mail.

Hiermee wordt ook de voortgang van het traject bewaakt en kan er tijdig bijgestuurd worden door de coach waar nodig. De videofunctie wordt ook ingezet voor groepsgewijze workshops, trainingen en intervisiebijeenkomsten. De arbeidsmakelaar helpt wekelijks met minimaal 2 actieve jobhuntings en netwerkactivering.

Bij de inzet van spoor 2 trajecten is het belangrijk om verslaglegging te doen van de voortgang. Doordat Amplooi Direct gekoppeld is aan ons administratiesysteem wordt, net als bij de persoonlijke begeleidingstrajecten, verslaglegging gedaan door onze Mobiliteitsexpert. U als opdrachtgever heeft daarnaast via het klantportaal toegang tot de rapportages die van belang zijn voor uw dossier richting partijen, zoals het UWV.

Wanneer is Amplooi direct geschikt?

In hoeverre 100% fysieke contact, 100% digitale coaching of een combinatie van fysieke en digitale coaching wordt ingezet is afhankelijk van de IT randvoorwaarden (wifi en hardware), de computervaardigheden van uw medewerker. Ook de mate en noodzaak van intensieve trajectbegeleiding speelt hierbij een rol. Amplooi is hierin flexibel en diverse mogelijkheden zijn bespreekbaar.

Meer weten over E Coaching?

Wilt u meer weten over E coaching?? Neem dan contact op met ons servicebureau op het telefoonnummer 088 – 0223888. U kunt ook een vrijblijvend een offerte aanvragen. U ontvangt dan binnen 24 uur een reactie.