Ontwikkeladvies

“Organisaties die investeren in de wendbaarheid van hun medewerkers boeken betere resultaten bij organisatie- en functieveranderingen.”

De arbeidsmarkt verandert continu. Functies worden anders, banen verdwijnen en op andere plekken ontstaan juist kansen. De coronacrisis heeft die beweging nog meer versneld. Thuiswerken, digitalisering en helaas ook vaker reorganisaties. Het is essentieel dat organisaties mee kunnen bewegen met deze veranderingen. Maar hoe doet u dat? Het helpt om uw medewerkers een ontwikkeladvies aan te bieden. Zo blijven kennis, vaardigheden en ervaring up-to-date, waardoor u als werkgever weerbaarder bent bij veranderingen. Met behulp van ‘NL Leert Door’ kunnen uw medewerkers vanaf december kosteloos een ontwikkeltraject volgen bij een van onze loopbaancoaches.

Ontwikkeladvies voor uw medewerkers

Organisaties die investeren in de wendbaarheid van hun medewerkers boeken betere resultaten bij organisatie- en functieveranderingen. Een ontwikkeladvies is van grote waarde voor uw bedrijf. Het is geschikt voor al uw medewerkers. Samen met een loopbaancoach wordt de huidige situatie en het toekomstperspectief van uw medewerker bekeken. Ontwikkelbehoeftes worden in kaart gebracht en er wordt een advies gegeven over hoe uw medewerker aantrekkelijk blijft voor de arbeidsmarkt. Hierdoor worden uw medewerkers wendbaar, productief en duurzaam inzetbaar.

Hoe ziet een ontwikkeladvies eruit?

Een ontwikkeladvies is altijd op maat en sluit aan bij de behoeftes van uw medewerker. Het advies bestaat uit gesprekken en een assessment. Het ontwikkeladvies wordt opgebouwd uit deze onderdelen:

  • Persoonsprofiel
  • Situatieschets
  • Toekomstoriëntatie
  • Arbeidsmarktscan
  • Ontwikkelplan

Gratis ontwikkeladvies met ‘NL Leert Door’

Een ontwikkeladvies is voor zowel u als uw van grote waarde. Het draagt namelijk bij aan de wendbaarheid van uw organisatie. Alle medewerkers vanaf 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd hebben recht op een gratis ontwikkeladvies. Het enigste wat zij hoeven te doen, is zich aanmelden. Wij verzorgen de subsidieaanvraag en nemen contact op om een afspraak in te plannen.

In augustus was de eerste ronde gratis ontwikkeladviezen met ‘NL Leert Door’. Binnen een maand was het subsidieplafond al bereikt. Daarom stelt de overheid in december een nieuwe subsidie ronde met 50.000 adviezen beschikbaar. De verwachting is dat ook ditmaal het subsidieplafond snel bereikt zal worden. Wacht daarom niet te lang en maak uw medewerkers tijdig bewust van deze mogelijkheid.

Wilt u advies over hoe u ontwikkeladviezen kunt inzetten binnen uw organisatie? Neem dan contact met ons op!

Neem contact met ons op
Informatie voor werknemers

Meld je direct aan

Download onze whitepaper