Outplacement, Re-integratie en Loopbaancoaching in Enschede

Amplooi is uw Mobiliteitsbureau voor Spoor 2 re-integratie, Outplacement en Loopbaancoaching. Onze Mobiliteitsexperts spreken de taal van de regio en kennen, samen met onze Arbeidsmakelaars de regionale arbeidsmarkt als geen ander. Ideaal dus voor u! Wij kunnen u van dienst zijn bij Re-integratie, Outplacement, Mediation en Loopbaancoaching.

Contactgegevens

Hoge Bothofstraat 49
7511 ZA Enschede

088 - 0223888

Neem contact op voor deze voordelen:

  • Persoonlijke begeleiding
  • Kennispartner voor ontslagrecht en wetgeving re-integratie spoor2
  • Kennispartner voor wetgeving re-integratie spoor2
  • Binnen 5 (werk)dagen van start!

Contactgegevens

Hengelosestraat 100
7514 AK Enschede

088 - 0223888

Neem contact op voor deze voordelen:

  • Persoonlijke begeleiding
  • Kennispartner voor ontslagrecht en wetgeving re-integratie spoor2
  • Kennispartner voor wetgeving re-integratie spoor2
  • Binnen 5 (werk)dagen van start!

Re-integratie spoor 2: 80% binnen een jaar passend werk

Re-integratie spoor 2 wordt ingezet wanneer er sprake is van langdurig ziekteverzuim. Een werknemer kan dus zijn eigen werk niet meer uitvoeren. Een vervelende situatie voor zowel de werkgever als de werknemers. Beide ondersteunen wij graag.

Wij helpen werkgevers om passend werk te vinden voor uw langdurig zieke werknemer. U bent namelijk als werkgever verantwoordelijk voor de re-integratie van uw werknemer de eerste twee ziektejaren (of in sommige gevallen zelfs langer).

‘Wij hebben maar één doel: het vinden van passend werk!’

Ook als werknemer kunnen wij u ondersteunen. Kunt u door omstandigheden uw huidige werk niet meer uitvoeren? En heeft u van uw kant alles geprobeerd om samen met uw werkgever ander werk binnen het bedrijf te vinden, maar is dat niet gelukt? Dan ondersteunen wij u graag bij het vinden van een baan buiten uw bedrijf.

Outplacement: 70% vindt binnen een half jaar nieuw werk

Outplacement is het professioneel begeleiden van een werknemer naar nieuw werk. Professionele begeleiding vergroot de kans op een nieuwe baan, versnelt het proces, en bevordert de duurzame inzetbaarheid. Wij helpen zowel werkgever als werknemer.

Een goede werkgever staat open voor outplacement. Wij kunnen u als werkgever helpen in de situatie dat er bijv. door een reorganisatie werknemers boventallig zijn geworden. Ook helpen wij u bij het voorkomen dat de functie van een werknemer op termijn niet meer passend is.

‘Wij gaan verder dan alleen praten, adviseren en trainen.’

Voor u als werknemer staan wij ook klaar. Wanneer u helaas afscheid moet nemen van uw bedrijf, bieden wij u ondersteuning bij het vinden van een nieuwe baan. Wij bieden u een persoonlijke coach die u motiveert en praktische hulp biedt bij het solliciteren. Wij leveren zelf kansen aan. Wij regelen gesprekken bij potentiële werkgevers.

Deze mensen helpen u in deze vestiging

Sandra van Campen

De 5 coach vragen 1. In welke steden/omgeving ben je werkzaam en waarom? Ik ben werkzaam in Apeldoorn en omgeving. Ik woon in Apeldoorn en vanaf daar bouw ik een netwerk op in een straal van ongeveer een uur rijden. 2. Hoe ben je in dit vak terecht gekomen? Ik…

Lees verder

Marieke de Jong

Lees verder

Jolanda Stam

De 5 coach vragen 1. In welke steden/omgeving ben je werkzaam en waarom? Emmen, Almelo, Enschede en Zwolle (soms). Ik ben woonachtig in die regio muv Enschede, maar daar heb ik inmiddels wel een netwerk opgebouwd. 2. Hoe ben je in dit vak terecht gekomen? In 2008 werd er gezocht…

Lees verder