Wij zijn op zoek naar de leukste Arbeidsmakelaar

Amplooi begeleidt de re-integratie van medewerkers op alle niveaus in organisaties. Van loopbaancoaching, Outplacement tot Re-integratie bij langdurig verzuim. Als Arbeidsmakelaar wordt je betrokken in een mobiliteitstraject om werk te vinden voor de kandidaat. Je werkt zonder een vaste werkplek, maar wordt op afstand aangestuurd door de Manager Mobiliteitscentrum en hieraan rapporteer je ook. Het is daarom erg belangrijk dat je zelfstandig en doelgericht kan werken en stevig in je schoenen staat. Je hebt gezellige en hulpvaardige collega’s waarmee je ten alle tijden kunt sparren.

Als netwerker ga je actief zoeken naar én vinden van (onzichtbare) vacatures en kansen door mogelijkheden te creëren bij bedrijven door actief te bellen en contacten te leggen. Met het doel een match te maken tussen het opgesteld zoekprofiel van de kandidaten en passend werkaanbod.

Amplooi is een landelijke specialist in arbeidsmobiliteit. Wij vinden dat arbeidsmobiliteit essentieel is voor iedereen die een leven lang met passie en uitdaging wil blijven werken. Een werknemer heeft immers niet meer de zekerheid van één werkgever voor een heel leven, maar zal wel een leven lang zeker willen zijn van werk dat bij hem of haar past. Vier kernwaarden laten wij daarom duidelijk terug komen in elk traject: Betrokkenheid, Kwaliteit, Effectiviteit en Meesterschap.

Aan de slag bij Amplooi?

Vrijheid, flexibiliteit, persoonlijkheid en ontwikkeling. Bij Amplooi werk je als expert in arbeidsbemiddeling aan het uiteindelijk creëren van baankansen voor kandidaten. Het liefst het plaatsen in een nieuwe externe baan. Je begeleidt kandidaten naar werkervaringsplaatsen, nieuwe werkgevers en helpt bij het solliciteren. Resultaten zijn belangrijk maar het persoonlijke aspect wordt nooit uit het oog verloren. Maandelijks is er een bijeenkomst in het teken van persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast is er eens in het kwartaal een enorm gezellige en leerzame bijeenkomst waar je alle collega’s ziet. Ook is er twee keer in het jaar een BBQ of een diner met voldoende interactie met je collega’s. Amplooi is een ambitieus en open bedrijf, met focus op medewerker en klanttevredenheid.

Wat bieden wij jou?

 • In eerste instantie een tijdelijke aanstelling, met als doel een vaste aanstelling;
 • Voor 24 -32 uur per week;
 • Goed salaris op basis van relevante werkervaring;
 • Hoge mate van zelfstandigheid met leuke en gezellige collega’s om mee te sparren;
 • Pensioenverzekering, vaste onkostenvergoeding, zakelijke laptop en telefoon;
 • Een fijne, informele en leerzame werkomgeving.

Naast zelfstandig en daadkrachtig, heb jij…

 • Een HBO werk- en denkniveau met minimaal 2 jaar relevante ervaring;
 • Ervaring op het gebied van recruitment i.c.m. coaching, dit wordt gezien als pré;
 • Aantoonbare kennis van wet- en regelgeving omtrent sociale zekerheid en arbeidsrecht;
 • Een prestatiegerichte instelling en je bent in staat jouw eigen werk te organiseren;
 • Een creatief en probleemoplossend vermogen;
 • Een rijbewijs B en beschikt over eigen vervoer;
 • Woonachtig, en een relevant netwerk, in de omgeving van Amsterdam.

Interesse?

Kijk voor meer informatie over Amplooi BV op www.amplooi.nl. Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Graag ontvangen wij je sollicitatie met een CV inclusief pasfoto. Deze kan gestuurd worden aan: hrm@amplooi.nl

Let op: door te reageren op deze vacature geeft u Amplooi B.V. toestemming voor een internetonderzoek naar uw persoon in het kader van deze vacature. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Amsterdam