UWV

Vanuit onze ervaring met kandidaten vanuit de WW, ZW en WWB hebben we een samenwerking met het UWV op het de gebieden ‘Werkfit’en “van Werk naar werk”.

Voor de groep WW zijn wij gespecialiseerd in de categorie 50+, zowel hoger – als lager opgeleiden, management, ICT, commerciële en internationale ervaring, juristen, accountants, controllers, organisatie adviseurs enz.

Branchekennis en netwerk

Doordat onze dienstverlening zich richt op alle sectoren van de arbeidsmarkt: werkgevers, werknemers, (overheids)instanties en particuliere werkzoekenden hebben wij ervaring in de meeste branches in de profit en non-profit sector en schuwen nieuwe ervaringen niet.

Ons netwerk is hierdoor groot, verspreid over het land en door onze verschillende vormen van dienstverlening zoals outplacement, re-integratie spoor 2 en trajecten voor de overheid intensief en goed onderhouden. Onze ervaring kenmerkt zich door bijzondere vraagstukken. Omdat wij maatwerk bieden is het onze kracht om ook cliënten met een grote afstand tot de arbeidsmarkt succesvol te re-integreren. Daarnaast hebben wij veel ervaring met multiculturele vraagstukken.

Diensten

Wij verzorgen complete re-integratie trajecten van de fase van sociale activering tot nazorg na het verkrijgen van de baan. Daarnaast is ook inkoop van deelproducten mogelijk, zoals:

Assessments

De inzet van een assessment kan een grote versnelling betekenen om uw vraagstelling op te lossen, al of niet in combinatie met coaching. U kunt kiezen uit 2 assessment. Het assessment Management Drives geeft u inzicht in uw drijfveren richting werk en is een heel mooi instrument om samen met uw Mobiliteitsexpert richting te geven aan uw loopbaan rekening houdend met waar u energie van krijgt.
Het beroepskeuze assessment daarnaast heeft het karakter van een uitgebreide beroepskeuze test met daaraan gekoppeld vacaturesites en informatie over opleidingen e.d. die u vanuit huis gedurende een bepaalde periode ook vooral zelf kunt inzetten om uw vraagstuk op te lossen.

Trainingen

  • training solliciteren
  • training netwerken
  • training presentatie technieken
  • training sociale media

Netwerk/jobhunting

  • Jobhunting door onze Arbeidsmakelaar, de coach zoekt mee in de bekende en onbekende vacaturebanken.
  • Bel acties door onze Arbeidsmakelaar. Wij verrichten gerichte bel acties naar bedrijven waar kansen zijn voor de kandidaat
  • Netwerkacties door Arbeidsmakelaar. Ons netwerk geeft ons toegang tot de verborgen vacatures.

Waar werken wij

Wij bieden een landelijke dekking en beschikken over een groot aantal spreeklocaties in Nederland, er is dus altijd wel een locatie bij u in de buurt. Klik hier voor een overzicht van onze vestigingen.
De Mobiliteitsexpert spreekt de cliënt om de week persoonlijk. Daarnaast is er telefonisch en digitaal contact./p.

Meer informatie?

Neem dan contact op met ons servicebureau op het telefoonnummer 088 – 02 23 888. U kunt ook een offerte aanvragen. U ontvangt dan binnen 24 uur een voorstel.