Particulieren

Een aantal van onze kandidaten komt direct bij ons met een vraag voor begeleiding naar werk zonder dat daar een opdrachtgever in de vorm van een werkgever of uitkeringsinstantie tussen zit. Soms omdat die partij er gewoon niet is en soms omdat zij dat gewoon niet willen en zelf zonder bemoeienis van een ander hun loopbaan vorm willen geven. Wij hebben inmiddels al heel wat bijzondere particuliere wensen vervult in de richting van coaching en begeleiding naar werk.

Kwaliteit

Bij al onze diensten die wij aanbieden staat kwaliteit voorop. Kwaliteit betekent bij ons:
Individuele begeleiding door een vaste Mobiliteitsexpert met een lokaal netwerk

 • Ervaren Mobiliteitsexpert die beweging weten te realiseren
 • Keuze uit assessments passend bij uw niveau en situatie
 • Individuele trainingen: solliciteren, netwerken, presenteren en sociale media
 • Professionele ondersteuning bij inrichten CV en correspondentie
 • Focus op mogelijkheden en een proactieve rol in het jobhuntproces
 • Frequente persoonlijke gesprekken en dagelijkse inzet van de Mobiliteitsexpert
 • Afspraak is afspraak en open communicatie richting kandidaat en opdrachtgever
 • Tempo: korte lijnen intern en intake mogelijk binnen 5 werkdagen
 • Keurmerk Blik op Werk sinds 2007

Coaching

In uw loopbaan en privé situatie kan zich een moment voordoen dat u behoefte heeft om te sparren met een externe deskundige over de keuzes waar u voor staat. Wij bieden coaches met kennis van de arbeidsmarkt. Specialisten die uw persoonlijke situatie en drijfveren kunnen vertalen naar praktische doelen en richting aan uw loopbaan kunnen geven.
Coachings gesprekken kunnen wij voor u inzetten per gesprek over voor een aantal vooraf overeengekomen gesprekken of periode. Na een vrijblijvende kennismaking met de coach in uw regio maken wij voor u een voorstel op maat.

Assessments

De inzet van een assessment kan een grote versnelling betekenen om uw vraagstelling op te lossen, al of niet in combinatie met coaching. U kunt kiezen uit 2 assessment. Het assessment Management Drives geeft u inzicht in uw drijfveren richting werk en is een heel mooi instrument om samen met uw Mobiliteitsexpert richting te geven aan uw loopbaan rekening houdend met waar u energie van krijgt.
Het beroepskeuze assessment daarnaast heeft het karakter van een uitgebreide beroepskeuze test met daaraan gekoppeld vacaturesites en informatie over opleidingen e.d. die u vanuit huis gedurende een bepaalde periode ook vooral zelf kunt inzetten om uw vraagstuk op te lossen.

Assessment Management Drives

Wat wordt gemeten? De drijfveren die u bezit bepalen in belangrijke mate uw functioneren in een team of organisatie. Deze drijfveren worden bepaald door neurofysiologie en door omgevingsfactoren. Er kunnen bij ieder individu 6 drijfveren worden onderscheiden – en gemeten. Deze drijfveren hebben voor iedereen een verschillende intensiteit en volgorde, wat resulteert in een groot aantal verschillende profielen.
De zes drijfveren die we onderscheiden, worden met kleurcodes aangeduid.
De Management Drives Test meet deze drijfveren snel en accuraat. Door de kleurcodes kunnen testresultaten op een duidelijke en eenvoudige manier worden weergegeven.

Testresultaten

De testresultaten, zoals verwerkt door Management Drives, worden weergegeven in een aantal grafieken en geven een helder beeld van uw persoonlijke drijfveren. Deze resultaten worden in een of twee gesprekken door de coach aan u teruggekoppeld met een advies of uw huidige werk aansluit bij uw drijfveren of dat een aanpassing van uw werkzaamheden of omgeving zal leiden tot een beter functioneren, betere resultaten en meer werkplezier.

Beroepskeuzeonderzoek

Een Interesse en Competentie vragenlijst
Dit is een dynamische en uitgebreide beroepskeuze test die gekoppeld is aan actuele vacatures op internet.
Het instrument bestaat uit een online vragenlijst die de interesses en vaardigheden van de kandidaat in beeld brengt. De antwoorden leiden tot scores op de zes menstypen (praktisch, analytisch, kunstzinnig, sociaal, ondernemend en conventioneel: het PAKSOC-model) en een voorkeur voor Arbeidsgebieden.
De uitslag van de vragenlijsten is gekoppeld aan Beroepen & Vacatures
Het instrument bevat tevens een beroependatabase met 2.300 beroepen, variërend van elementair tot universitair niveau. Per beroep zijn werkzaamheden,vereiste opleiding, arbeidsomstandigheden en competenties toegelicht. Van een aantal beroepen is bovendien een interview of een filmpje aanwezig. Met één muisklik zijn per beroep vacatures zichtbaar.

Trainingen

Voor een doelgerichte benadering van de arbeidsmarkt kan het zijn dat u behoefte heeft aan een korte individuele training. Wij bieden u vier verschillende trainingen daarvoor aan met ieder een ander accent. Het doel van de trainingen is dat u daarna op korte termijn effectief zelf de arbeidsmarkt kunt benaderen. De training wordt door een individuele coach aan u gegeven gedurende een dagdeel in een locatie in uw omgeving. Hierdoor is het mogelijk de training voor u op maat te maken gedurende de trainingssessie.

 • training solliciteren
 • training netwerken
 • training presentatie technieken
 • training sociale media

Jobhunting

U kunt een aantal redenen hebben om het zoeken van werk en het openen van kansen voor ander werk aan onze specialisten over te laten:

  • U bent aan het werk en heeft te weinig tijd om de arbeidsmarkt zelf te benaderen, te netwerken of vacatures te zoeken
  • U twijfelt of uw eigen netwerk groot genoeg is
  • U vind het gewoon heel erg lastig om goeie vacatures te vinden
  • U wilt aanbod uit het onzichtbare circuit van vacatures

Onze Arbeidsmakelaars zijn dagelijks bezig met de arbeidsmarkt in heel Nederland en alle branches profit en nonprofit. Wij maken voor u een offerte op maat om een periode voor u aan de slag te gaan.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over bovenstaande diensten? Neem dan contact op met ons servicebureau op het telefoonnummer 088 – 02 23 888.
Of klik op een van onderstaande buttons om vrijblijvend een afspraak te maken of een offerte aan te vragen. Wij hebben meerdere lokale kantoren verspreid door heel Nederland er is dus altijd een vestiging bij u in de buurt. Een overzicht van onze vestigingen vind u op deze pagina.