Outplacement Rotterdam begint bij u

Outplacement in Rotterdam laat u verzorgen door Amplooi. Bij ons bent u verzekerd van maatwerk, omdat wij weten dat outplacement altijd een persoonlijke aangelegenheid is. Outplacement in Rotterdam ontstaat namelijk nooit vrijwillig en komt meestal door een conflict met de huidige werkgever, of door verplichte reorganisatie. Bij Amplooi wordt u daarom begeleid door een persoonlijke Mobiliteitsexpert die u in twee fasen helpt naar ander werk. In de eerste fase zal hij met u gaan kijken naar de vragen wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik? Het resultaat zal de Mobiliteitsexpert samen met u gebruiken om voor een goede cv, sociale media inrichting en correspondentie te zorgen.

Outplacement in Rotterdam door ons begeleid

Outplacement in Rotterdam zal in de tweede fase begeleid worden door onze Arbeidsmakelaar, terwijl de Mobiliteitsexpert op de achtergrond aanwezig blijft. De Arbeidsmakelaar zal u steunen door middel van het inzetten van het eigen netwerk en door u voor te bereiden op potentieel aankomende sollicitatiegesprekken. Tegelijkertijd zal u ook zelfstandig zoeken naar vacatures en op eigen initiatief solliciteren. Zo zullen we samen met u zorgen voor succesvolle outplacement in Rotterdam.

Outplacement in Rotterdam gericht op duurzame ontwikkeling

Wanneer eenmaal een nieuwe werkgever is gevonden en de outplacement in Rotterdam succesvol is, betekent dit niet dat onze samenwerking met u is afgerond. In de huidige arbeidsmarkt komt het nog zelden voor dat werknemers hun gehele carrière bij één werkgever blijven. Amplooi biedt daarom trajecten aan die zorgen voor een blijvende ontwikkeling bij u en die uw kennis en vaardigheden daardoor up to date houden in een constant veranderende arbeidsmarkt.

Heeft u dus behoefte aan outplacement? Wij komen graag met u in contact. Via ons formulier kunt u een offerte aanvragen. Ons kantoor in Rotterdam is ook telefonisch te bereiken op 088-0223888 of via de mail op info@amplooi.nl