Outplacement in Groningen

Outplacement in Groningen is zelden een vrijwillige optie. U heeft daarom de beste partner nodig die u tijdens deze, vaak emotionele, periode op weg helpt naar nieuw werk. U kunt immers door een reorganisatie of een conflict met de werkgever gedwongen zijn om ander werk te vinden. Wij staan u dan bij tijdens uw outplacement in Groningen. In drie fases helpen wij u naar werk waar u gelukkig in bent. Fase 1 begint bij onze Mobiliteitsexpert. Deze gaat samen met u kijken naar wie u bent, wat u kan en bovenal wat u wilt. Vervolgens zal daaruit een degelijk cv en sterk social media profiel resulteren.

Outplacement in Groningen. Op zoek naar nieuw werk

Outplacement in Groningen gaat vervolgens de tweede fase in met onze Arbeidsmakelaar. De Arbeidsmakelaar helpt u met het zoeken naar geschikte vacatures in de altijd veranderende arbeidsmarkt. U zult hier ook zelf aan de slag gaan en op zoek gaan naar de vacatures die passen bij u. Er zal vervolgens gewerkt worden aan het opstellen van sollicitatiebrieven en onze Arbeidsmakelaar zal u helpen met sollicitatietrainingen. Dit alles ten einde u perfect voor te bereiden op de aankomende sollicitaties met uw potentiële werkgevers. Zo werken we samen met u aan succesvolle outplacement in Groningen.

Outplacement in Groningen eindigt niet bij een nieuwe baan

Zoals gezegd blijft de arbeidsmarkt voortdurend en steeds sneller veranderen. Nieuwe technologieën en economische voor- en tegenslagen kunnen een grote impact hebben op uw carrière. De derde fase van onze outplacement in Groningen betekent dat wij u verschillende ontwikkelingstrajecten blijven aanbieden, waardoor u veranderingen voor kunt blijven.

Zoekt u dus de juiste partner voor outplacement? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en vraag een offerte aan. Indien u verdere vragen heeft kunt u ook mailen naar info@amplooi.nl, of ons bellen op 088-0223888.