Outplacement Eindhoven

Outplacementbegeleiding in Eindhoven nodig? Amplooi helpt! Outplacement is bijna nooit een vrijwillige keuze. Wij helpen u daarom in deze moeilijke periode. Wat doen we nu precies? Wij ondersteunen u in de zoektocht naar nieuw werk als u opzoek bent naar een andere baan Wij vinden het belangrijk dat u na een reorganisatie of een conflict met uw werkgever niet zomaar van nul af aan moet beginnen. U kunt op ons rekenen voor het versterken van uw positie in de arbeidsmarkt, met een effectieve zoektocht naar een geschikte baan door een persoonlijke coach, waar u de rest van uw carrière voordeel van heeft.

Samen op zoek naar nieuw werk met outplacement in Eindhoven

Bij een outplacementtraject in Eindhoven ondersteunen wij uw zoektocht naar nieuw werk in twee fases. U start met de mobiliseringsfase. Samen met de mobiliteitsexpert zoekt u naar werk dat u kunt en wilt doen. Ook helpt de mobiliteitsexpert u bij het opstellen van een goed cv en social mediapresentatie. In de tweede fase werkt u met de Arbeidsmakelaar aan uw sollicitatievaardigheden en gaat u samen en individueel op zoek naar vacatures die bij u passen. Daarnaast helpen we u ook bij concrete sollicitatieactiviteiten. Zo bent u goed voorbereid op de verdere stappen in uw loopbaan. Samen maken we van uw outplacementtraject in Eindhoven een groot succes. Bij Amplooi zorgen we bij uw outplacement in Eindhoven voor voltooiing van het volledige verhaal. Komt u ook langs voor de toekomst van uw loopbaan? 

Begint uw outplacement in Eindhoven bij ons?

Wilt u meer informatie ontvangen over outplacement in Eindhoven? Of bent u geïnteresseerd in onze andere diensten? Dan kunt u altijd het contactformulier invullen op onze website. Daar kunt u ook een offerte aanvragen. Belt u liever, dan kunt u terecht op 088-0223888. Ook via het mailadres info@amplooi.nl kan u terecht voor al uw vragen.