Outplacement Den Haag

Reorganisaties of verstoorde arbeidsrelaties met de werkgever komen regelmatig voor. Om deze redenen kan een werkgever u vragen om een andere baan te vinden. De emoties en spanningen kunnen hoog oplopen terwijl u juist aan uw toekomst moet denken. Het is dan ook belangrijk dat u zich goed laat begeleiden bij het vinden van een nieuwe baan. Amplooi biedt een jarenlange ervaring in outplacement in Den Haag. Onze mobiliteitsexperts spannen zich maximaal in om u te begeleiden naar uw nieuwe droombaan. Bij Amplooi wordt alles in het werk gesteld om uw persoonlijke wensen uit te voeren. 

Outplacement in Den Haag in twee stappen

Amplooi heeft een programma wat is opgebouwd in twee fasen. In de eerste fase werkt u aan de acceptatie van de situatie en inzicht in uzelf. Onze mobiliteitsexpert bekijkt wat u wilt, wat u kunt en hoe we dit het beste kunnen aanpakken. Vervolgens stellen we samen met u een perfect cv en een sterk social media profiel op, om de juiste werkplek te vinden. Daarna volgt de tweede fase. In deze fase gaat u samen met de Arbeidsmakelaar aan de slag om geschikte vacatures in de arbeidsmarkt te vinden. Natuurlijk kunt u ook zelf op zoek gaan naar de beste vacatures. Ook helpt de Arbeidsmakelaar met het opstellen van sollicitatiebrieven en geven we sollicitatietrainingen. Alles is erop gericht dat u zo goed mogelijk voor de dag komt bij uw potentiële werkgever.

Kom meer te weten over de outplacement in Den Haag bij Amplooi

De arbeidsmarkt is continu in veranderingen. Dankzij nieuwe technologieën en economische voor- en tegenspoed, kunnen er enorme verschuivingen binnen de arbeidsmarkt plaatsvinden. Om continu inzetbaar te blijven en te anticiperen op deze verschuivingen, biedt ons bedrijf verschillende ontwikkelingstrajecten aan. Bent u geïnteresseerd in onze hulp voor outplacement in Den Haag? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan. Voor meer informatie kunt u zowel via de e-mail info@amplooi.nl of telefonisch 088-0223888 contact opnemen. We helpen u graag verder!