Outplacement Breda

Er kunnen verschillende redenen zijn dat u op zoek moet gaan naar een nieuwe baan: een reorganisatie, arbeidsconflict of re-integratie na ziekte. Zowel werknemer als werkgever hebben baat bij een outplacementtraject. Als werknemer vindt u sneller nieuw werk en een werkgever toont met een outplacementtraject goed werkgeverschap. Voor outplacement in de stad Breda kunt u terecht bij Amplooi. Amplooi is specialist op het gebied van arbeidsmobiliteit en heeft kantoren door heel Nederland. Ook in Breda.

Outplacementtraject in Breda: de mobiliseringsfase

Het outplacementtraject bij Amplooi kent twee fasen: een mobiliseringsfase en bemiddelingsfase. Voorafgaand aan de mobiliseringsfase vindt een vrijblijvende kennismaking tussen u en de mobiliteitsexpert. Als uw keuze voor outplacement in Breda op Amplooi valt, volgt een intakegesprek waarbij uw mogelijkheden en wensen in kaart worden gebracht. Daarna stelt Amplooi een rapportage met een concreet plan van aanpak op. Om u zo snel mogelijk aan nieuw en passend werk te helpen, zullen allereerst coachingsgesprekken plaatsvinden. Deze helpen u het verlies van uw oude baan te accepteren en leiden tot meer zelfkennis. Verschillende assessments helpen u ook meer inzicht te krijgen in wat u wilt en kunt. Daarnaast kunt u deelnemen aan verschillende trainingen op het gebied van het presenteren van uzelf: met een sollicitatiebrief, een cv, een online profiel of tijdens netwerkbijeenkomsten. Ook het onderzoeken van eventuele bij- of omscholingsmogelijkheden behoort tot deze fase in het outplacementtraject.

Outplacementtraject in Breda: de bemiddelingsfase

Na afronding van de mobiliseringsfase zal een Arbeidsmakelaar u begeleiden bij het zoeken naar een nieuwe baan in uw regio. De arbeidsmarkt is dynamisch en het is niet altijd eenvoudig om de juiste vacatures te vinden. Naast het vinden van passende vacatures en bemiddeling tussen u en potentiële werkgevers, zal u in deze fase van het outplacementtraject in Breda ook oefenen met het voeren van sollicitatiegesprekken. Als een bedrijf u na een succesvolle sollicitatie aanneemt, dan kan de Arbeidsmakelaar u adviseren bij de onderhandelingen over de arbeidsvoorwaarden. In Amplooi vindt u dus de betrouwbare partner op het gebied van outplacement in Breda waar u naar zoekt.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor outplacement of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact op met Amplooi via het contactformulier. Mailen kan naar info@amplooi.nl of bellen met 088-0223888 mag natuurlijk ook.