Outplacement Arnhem

Een outplacement programma in Arnhem helpt je om een nieuwe toekomst bij een nieuwe werkgever te vinden. Vanwege een reorganisatie of een verstoorde arbeidsrelatie met uw werkgever, wordt u gedwongen om op zoek te gaan naar een nieuwe baan. Deze roerige en emotionele tijd zorgt ervoor dat u veel keuzes moet maken. Amplooi staat u graag terzijde tijdens deze emotionele tijd. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend begeleiden, zodat wij het beste uit u kunnen halen. Samen bekijken we wie u bent, wat u wilt en wat u aankan. Voor ons staan uw persoonlijke wensen centraal.

Op zoek naar nieuw werk in Arnhem in twee fasen

Amplooi begeleidt u in twee fasen naar een duurzame baan die bij u past. In de eerste fase werkt u aan de acceptatie van de situatie en mobilisering richting arbeidsmarkt. Door uw wensen en vakbekwaamheid in kaart te brengen, bekijken we  hoe u het beste in de arbeidsmarkt past. Hiermee kunnen we een uitstekend cv en sterk (social media) profiel samenstellen. Vervolgens stroomt u door naar de tweede fase. Hierbij gaat onze arbeidsmakelaar u helpen met het zoeken naar geschikte vacatures in de arbeidsmarkt. Uiteraard gaat u ook zelf op zoek naar vacatures die bij u passen. Vervolgens wordt u geholpen met het opstellen van sollicitatiebrieven en helpt onze arbeidsmakelaar met sollicitatietrainingen. Op deze manier bent u perfect voorbereid voor de aankomende sollicitaties bij uw potentiële werkgevers.

Outplacement begeleiding na het vinden van een nieuwe baan

De begeleiding van Amplooi stopt niet bij het vinden van een passende nieuwe baan. De arbeidsmarkt is voortdurend in beweging. Dankzij economische voor- en tegenslagen en nieuwe technologieën, kunnen grote veranderingen in het bedrijfsleven plaatsvinden. Voor uw carrière kan dit een grote impact hebben. Amplooi bied verschillende ontwikkeltrajecten. Op deze manier kunt u grote veranderingen in uw sector voorblijven, zodat u altijd een garantie heeft op een goede baan. Wilt u meer informatie over onze diensten op het gebied van outplacement? Neem dan contact met ons op en/of vraag een offerte aan. Ook kunt u voor meer informatie mailen naar info@amplooi.nl of bellen op 088-0223888.