Outplacement Amsterdam met u als uitgangspunt

Outplacement in Amsterdam verzorgd door de deskundigen van Amplooi bieden wij u aan in twee fasen. De eerste fase start bij u en hier zult u samen met onze Mobiliteitsexpert de drie essentiële vragen richting ander werk gaan beantwoorden: wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik? Tegelijkertijd is hier ruimte voor rouwverwerking. Outplacement in Amsterdam is immers zelden vrijwillig en doorgaans een emotionele aangelegenheid. Onze Mobiliteitsexpert gaat samen met u aan de slag met uw cv, uw correspondentie en zal uw sociale media profielen klaar maken voor de volgende stap: ander werk. U bent de graadmeter hier en ons werk is dus altijd maatwerk.

Outplacement in Amsterdam met onze ondersteuning

Outplacement in Amsterdam zal vervolgens voortgezet worden door onze Arbeidsmakelaar. Dit noemen wij fase 2. De stap zal nu samen met u gemaakt worden naar het zoeken van vacatures en vervolgens het solliciteren op de vacatures die u aanspreken en passen bij uw profiel. Outplacement in Amsterdam zal aan de ene kant intensief gedaan worden door de Arbeidsmakelaar, die actief op zoek gaat naar vacatures voor u. Tegelijkertijd zal ook vanuit uw kant gezocht worden naar vacatures en zult u zelf gaan solliciteren. De Arbeidsmakelaar begeleidt u hierbij en deze zal u steunen door middel van gesprekken en het aanbieden van vacatures waar u in eerste instantie niet naar gekeken zult hebben. Zo zal ervoor gezorgd worden dat u bij de juist baan terecht zult komen.

Outplacement in Amsterdam die uw weerbaarheid verhoogt

Na het vinden van een andere baan en werkgever stopt onze begeleiding niet. De arbeidsmarkt is namelijk voortdurend in verandering en deze veranderingen gaan steeds sneller. Wij trainen u na de outplacement in Amsterdam met verscheidene trajecten, zodat u leert te blijven ontwikkelen en daardoor in de toekomst makkelijker naar ander werk zult kunnen overstappen.

Wilt u graag meer informatie? Vraag dan een gratis offerte aan of neem direct contact op met ons kantoor in Amsterdam. Ons telefoonnummer is 088-0223888 en ons e-mail adres isinfo@amplooi.nl Wij horen graag van u!