Ontwikkeladvies 45+

In het Ontwikkeladvies 45 + geeft de coach u een individuele begeleiding van enkele uren in één of meer gesprekken (dit kan ook telefonisch of via video). In deze gesprekken van het Ontwikkeladvies 45+, worden een aantal dingen besproken. Samen met een coach bekijkt u, uw persoonsprofiel, uw situatie in de arbeidsmarkt om bewust te worden van uw eigen situatie en de toekomstperspectieven die dit biedt. Daarnaast staat in dit Ontwikkeladvies 45 + vooral uw toekomstoriëntatie centraal, u bepaalt waar u heen gaat werken. Ook krijgt u tijdens het Ontwikkeladvies 45 – plussers advies over financiële, persoonlijke en rechtspositionele consequenties en welke mogelijkheden en (financiële) voorzieningen beschikbaar zijn om uw plannen uit te voeren. Als het nodig is, zetten we tijdens het Ontwikkeladvies 45 – plussers een (interesse- of persoonlijkheids-) test zoals een LINC-test in om tot meer inzicht te komen.

Vervolgstappen Ontwikkeladvies 45+

Het eindproduct van dit Ontwikkeladvies 45+ is een persoonlijk Ontwikkelplan dat u zelf – met begeleiding van uw coach – maakt. Hierin benoemt u kort en bondig een aantal acties die u op de korte en/of de lange termijn kan inzetten om uw mogelijkheden te vergroten en aan het werk te blijven tot aan uw pensioen. Het spreekt voor zich dat het Ontwikkeladvies 45 + in een veilige omgeving gegeven wordt. Alles wat er tijdens dit Ontwikkeladvies 45 – plussers besproken wordt, is tussen u en uw coach. Het is dan ook aan u of u uw Ontwikkelplan en advies wilt delen met uw werkgever of niet.

Aanmelden voor het Ontwikkeladvies 45+

Na u aanmelding voor het Ontwikkeladvies 45 – plussers nemen we contact met u op. We vragen u om informatie waarmee we de subsidie voor uw Ontwikkeladvies 45 + kunnen aanvragen. Zodra we alle gegevens van u hebben ontvangen, neemt uw coach contact met u op om een afspraak te maken. We werken vanuit locaties door het hele land, er is altijd een locatie bij u in de buurt.

Spreekt dit u aan? Meldt u dan aan voor dit Ontwikkeladvies 45 + door de gevraagde gegevens in te vullen op deze pagina of bel naar 088-0223815.