Ontwikkeladvies 45+

Gratis* ontwikkeladvies voor 45-plussers

De arbeidsmarkt is altijd in beweging. Jouw werk ziet er niet meer hetzelfde uit als 10 jaar geleden en over 10 jaar zal jouw werk er weer heel anders uitzien dan nu. Kan je jouw huidige werk tot de nieuwe AOW-leeftijd volhouden? Zou het dan nog leuk zijn? En wat als je wat anders wil? Wat zouden je mogelijkheden zijn? En hoe ga je bij deze mogelijkheden komen?

Wat biedt het ontwikkeladvies?

Het ontwikkeladvies voor 45-plussers biedt je de mogelijkheid om met een ervaren Mobiliteitsexpert van Amplooi na te denken over dit soort vragen. Samen met jouw Mobiliteitsexpert kijk je naar jouw huidige competenties en toekomstige mogelijkheden in je carrière. Het inzetten van een (interesse- of persoonlijkheids-)test behoort tot de mogelijkheden. Met deze informatie en de coaching gesprekken stel je samen met jouw mobiliteitsexpert een plan op waarin duidelijk wordt hoe je op een duurzame en leuke manier kunt doorwerken tot de pensioenleeftijd en ziekteverzuim of werkloosheid kunt voorkomen.

Subsidie

Voor werknemers boven de 45 jaar is het nu mogelijk om via de overheid een subsidie te regelen voor dit ontwikkeladvies. De regeling Tijdelijke Subsidieregeling Ontwikkeladvies Vijfenveertigplussers loopt van 5 december 2017 tot uiterlijk 10 januari 2020. In deze periode kun je, zolang het subsidieplafond nog niet bereikt is, subsidie aanvragen. Dat betekent dat het advies je niets kost. Een goede motivatie om juist nu actief met jouw loopbaan ontwikkeling bezig te zijn!

*Het is belangrijk dat je voldoet aan de volgende voorwaarden om gebruik te mogen maken van dit aanbod:

  • Je bent 45 jaar of ouder
  • Je hebt een arbeidsovereenkomst voor minimaal 12 uur per week
  • Je bent niet ziek en zit niet in de ziektewet
  • Je zit niet in een reorganisatie- of ontslagregeling

Als je aan deze voorwaarden voldoet, hoef je jezelf zich alleen maar via onderstaande link aan te melden voor het ontwikkeladvies. Wij regelen alles rondom de subsidieaanvraag. Zo heb je er zelf geen werk aan!

Download onze leaflet voor meer informatie.