Nieuws

Het verhaal van Petra

Al ongeveer 25 jaar werkt Petra met plezier als lerares op een basisschool. Een Burn-out zorgt ervoor dat Petra steeds meer het plezier in haar werk verliest en uiteindelijk thuis komt te zitten. ‘Ik kreeg een 2e spoor traject bij Amplooi aangeboden via mijn toenmalige werkgever. Marc werd mijn coach en zou mij begeleiden richting nieuw werk.’

Lees verder

Het verhaal van Patries

Patries werkt al ruim 25 jaar bij Kruidvat. Dan krijgt ze te maken met een heftige Burn-out. Na een jaar krijgt ze via haar werkgever de kans om een traject te doen bij Amplooi. ‘Ik vond het gek om met een traject te starten. Eerlijk gezegd wist ik niet wat ik kon verwachten, wat er allemaal ging komen. Gelukkig werd dit uiteindelijk allemaal duidelijk toen het traject vorderde.’

Lees verder

De nieuwsbrief van Amplooi!

Of u nu een werknemer in een (toekomstig) traject bent, een werkgever die het beste voor zijn werknemers wil, of gewoon nieuwsgierig bent, de nieuwsbrief van Amplooi is de ideale informatiebron!

Lees verder

Welke soort werknemer ben jij?

Werknemers heb je in allerlei soorten. Iedereen heeft zijn kwaliteiten, maar ook zijn minpunten. Weet jij waar je goed in bent? En misschien nog wel belangrijker: Weet jij wat een zwak punt is van jou als werknemer?

Na het beantwoorden van 10 vragen, kom je erachter welke soort werknemer jij bent.

Lees verder

Hoe overleef je Blue Monday?

Welkom. Vandaag is officieel de meest deprimerende dag van het jaar. Vandaag is alles grijs en grauw. Vandaag kan niet snel genoeg voorbij zijn.
En alleen jij kan daar vandaag verandering in brengen!

Lees verder