Nieuws

1e ontbijtsessie was een groot succes

Dankzij alle deelnemers en Arbeidsdeskundige Jan Kleberg, was de eerste Amplooi kennis-sessie over de wijzigingen in de sociale zekerheid een groot succes. Op naar de volgende kennis-sessie!

20-tips-arbeidsvoorwaardengesprek-salarisonderhandeling

Het arbeidsvoorwaardengesprek en de salarisonderhandeling volgen vaak na een succesvol eerste sollicitatiegesprek. In dit gesprek draait het om het maken van concrete afspraken over de verschillende arbeidsvoorwaarden. Naast het salaris worden er meer zaken besproken, denk aan vakantiedagen, pensioen of misschien wel een auto van de zaak. Het moge duidelijk zijn dat het voor je loopbaan geen kwaad kan om goed voorbereid aan het arbeidsvoorwaardengesprek of de salarisonderhandeling te beginnen. In dit kader helpen wij je graag een handje!

Samen met experts uit de praktijk is vanuit meerdere invalshoeken gekeken naar tips voor het arbeidsvoorwaardengesprek en de salarisonderhandeling. Het resultaat? 20 tips voor een arbeidsvoorwaardengesprek en salarisonderhandeling! Lees hieronder het artikel en zorg ervoor dat je niet met je mond vol tanden staat tijdens het arbeidsvoorwaardengesprek of de salarisonderhandeling.

Lees verder

Ontbijtsessies November

Het nieuwe regeerakkoord is bekend en gepresenteerd. Daarom organiseren we een kennisevent voor u als gewaardeerde relatie van Amplooi.

Zo is er een verlaging van leeftijd doorgevoerd m.b.t. de compensatieregeling voor werkgevers wanneer een oudere werknemer ziek wordt na 1 januari 2018. Ook is er een uitbreiding van de no-risk polis voor oudere werknemers. En er zijn meer wijzigingen die van invloed zijn op uw HR beleid.
Wat betekent dit voor u als werkgever? en welke gevolgen heeft dit voor bijvoorbeeld de loondoorbetalingsverplichting in geval van ziekte?
In een interactieve sessie nemen we u mee.

Onder leiding van Jan Kleberg, Arbeidsdeskundige, komen naast kennisoverdracht tijdens een ontbijtsessie twee interactieve thema’s aan bod:

  • Hoe om te gaan met arbeidsmobiliteit ten aanzien van de groeiende doelgroep van 55 plus medewerkers.
  • Hoe bedrijfseconomische risico’s van arbeidsongeschiktheid beheersen, in combinatie met een krapper wordende arbeidsmarkt en het nieuwe regeerakkoord

U kunt zich hier aanmelden voor een van de ontbijtsessies die op locatie in het land gehouden worden.
De bijeenkomst start om 8.00 uur en duurt ongeveer een uur.

Donderdag 23 november, Van der Valk Den Haag-Nootdorp (gildeweg 1, 2632 BD Nootdorp)
Donderdag 30 november, Van der Valk Houten (Hoofdveste 25, 3992 DH, Houten)

U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier

Wij heten voortaan Amplooi

Vanaf 7 september 2017 gaan Lengersdorf, AMK Re-integratie, De Banensolliciteit en Passen & Meten gezamenlijk verder als Amplooi, een landelijke specialist in arbeidsmobiliteit. Met ruim 35 enthousiaste mobiliteitsexperts en arbeidsmakelaars helpen wij werknemers op het gebied van re-integratie, outplacement en loopbaancoaching. Dit doen we niet alleen voor werknemers met een loopbaanvraagstuk, maar ook voor werknemers die langdurig verzuimen of onverhoopt boventallig zijn geworden.

 

Wat betekent dit voor u?

In feite veranderen alleen onze contactgegevens en bedrijfsnaam. Alle contractuele en financiële afspraken blijven gelijk. Net als de mensen met wie u contact heeft.
De kwaliteit van onze dienstverlening wordt nog steeds gekenmerkt door individuele begeleiding van kandidaten, een groot netwerk van plaatsingsbedrijven en professionele tools ter ondersteuning van het hele traject. En door het samengaan van kennis, kunde en ervaring van meerdere organisaties kunnen wij onze klanten nu nog beter van dienst zijn met een uitgebreider dienstenpakket.

Voor meer vragen zie ook onze FAQ pagina over de naamswijziging

Onze meerwaarde

Bij Amplooi geloven we in een balans tussen maatschappelijk bewustzijn en zakelijke effectiviteit. We kijken daarom niet alleen naar de menselijke kant van het verhaal, maar houden ook het eindresultaat scherp voor ogen door te werken volgens een duidelijk gedefinieerd proces met bijbehorende KPI’s. Naar onze klanten zijn we transparant over de voortgang en de resultaten. Via een goed beveiligde online portal kunnen dossiers te allen tijde worden bekeken.
Niet alleen is ons plaatsingspercentage bovengemiddeld hoog (48% bij re-integratie en 68% bij outplacement), ook helpen wij loonsancties van het UWV in 2e spoortrajecten te voorkómen door onze deskundige en hoogwaardige rapportages.
Ook bij loopbaancoaching staat de mens centraal en zorgen we altijd voor individueel maatwerk en persoonlijke begeleiding door een coach uit de regio.
Mede hierdoor wordt onze kwaliteit met 3 sterren beoordeeld bij het Blik Op Werk-keurmerk.

Contactgegevens

Adres : Amplooi BV, Atoomweg 50, 3542 AB, UTRECHT
T : 088 – 0223888
M : info@amplooi.nl
W : www.amplooi.nl
KvK : 11050825
BTW : NL8135.84.450B01
IBAN : NL09 ABNA 0565 9308 93

Bekijk de FAQ’s op www.amplooi.nl/faq voor meer informatie.