Nieuws

Doe de AP-Regelhulp


Doe de AP-Regelhulp en ontdek in 10 stappen of ook uw organisatie geheel klaar is voor de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) =>
http://bit.ly/2IyYSPg
    
    
    

1e ontbijtsessie was een groot succes

Dankzij alle deelnemers en Arbeidsdeskundige Jan Kleberg, was de eerste Amplooi kennis-sessie over de wijzigingen in de sociale zekerheid een groot succes. Op naar de volgende kennis-sessie!

20-tips-arbeidsvoorwaardengesprek-salarisonderhandeling

Het arbeidsvoorwaardengesprek en de salarisonderhandeling volgen vaak na een succesvol eerste sollicitatiegesprek. In dit gesprek draait het om het maken van concrete afspraken over de verschillende arbeidsvoorwaarden. Naast het salaris worden er meer zaken besproken, denk aan vakantiedagen, pensioen of misschien wel een auto van de zaak. Het moge duidelijk zijn dat het voor je loopbaan geen kwaad kan om goed voorbereid aan het arbeidsvoorwaardengesprek of de salarisonderhandeling te beginnen. In dit kader helpen wij je graag een handje!

Samen met experts uit de praktijk is vanuit meerdere invalshoeken gekeken naar tips voor het arbeidsvoorwaardengesprek en de salarisonderhandeling. Het resultaat? 20 tips voor een arbeidsvoorwaardengesprek en salarisonderhandeling! Lees hieronder het artikel en zorg ervoor dat je niet met je mond vol tanden staat tijdens het arbeidsvoorwaardengesprek of de salarisonderhandeling.

Lees verder