Nieuws

Week van de Loopbaan 2019 – Gratis Loopbaangesprek

Vandaag start de week van de Loopbaan. Dat betekent dat we een hele week informatie gaan delen op onze sociale media kanalen die te maken hebben met dit onderwerp. Maar dat is niet alles, we geven jou de kans om gratis een loopbaangesprek te voeren met één van onze Mobiliteitsexperts!

Lees verder

Amplooi samen met Adaptics op HR Live

10 oktober 2019 staat Amplooi samen met haar zusterorganisatie Adaptics op de beurs van HR Live. Wij zijn hier aanwezig met een stand waar we met elkaar in gesprek kunnen gaan en wij geven een workshop ‘Return on Investment met coaching’.

Lees verder

Tips voor vakantiestress op werk

Slechts iets meer dan de helft van de Nederlanders zegt ontspannen op vakantie te gaan, blijkt uit een peiling van Nationale Nederlanden onder ruim 1000 mensen. In plaats van te ontspannen schiet bijna een derde in de ‘vakantiestress’. Werk is een belangrijke oorzaak, naast het inpakken van je koffer en het veilig achterlaten van je huis.

Met je werk ben je bijna dagelijks bezig. Het kan lastig zijn om dat ineens allemaal los te laten en te kunnen ontspannen. Wij hebben 5 tips voor je die je kunnen helpen met het voorbereiden op jouw vakantie. Op deze manier kan jij je volledig overgegeven aan de rust en ontspanning.

Lees verder

Beroepskeuzetest Amplooi

Er zijn maar weinig mensen die hun droombaan ook daadwerkelijk hebben. Veel mensen weten wel wat hun droombaan zou zijn. Maar wat doe je als je dit niet weet? Waar begin je met kijken als je eigenlijk geen idee hebt waar jouw interesses liggen?
Amplooi heeft hiervoor een gratis beroepskeuzetest online staan die jou vandaag nog antwoorden geeft!

Lees verder