Nieuws

Het verhaal van Marjolein

Marjolein is gelukkig in haar werk, tot ze thuis komt te zitten met klachten die haar huidige werk niet meer mogelijk maakte. ‘Na een revalidatie van vier maanden merkte ik dat ik meer begeleiding wilde om de volgende stap te maken. Het was duidelijk dat ik niet meer kon terugkeren in mijn werk, dus ik wilde opzoek naar iets anders. Dat was het moment dat mijn werkgever mij een traject bood bij Amplooi.’

Lees verder

Het verhaal van Bob

Begin 2018 valt Bob uit door ziekte. Wanneer hij het tweede ziektejaar ingaat, krijgt hij vanuit zijn werkgever Amplooi aangewezen als re-integratiebureau. Met een Arbeidsdeskundig Onderzoek op zak, begint Bob zijn Mobiliteitsprogramma. ‘In het eerste telefonische gesprek met mijn Mobiliteitsexpert, Nancy, kreeg ik gelijk een goed gevoel. Ze legde veel uit, gaf duidelijke antwoorden op mijn vragen en we maakte al snel een afspraak voor een intake.’

Lees verder

Op bezoek bij Amplooi tijdens de Nationale Werkbezoekdag!

Op 20 november is het de Nationale Werkbezoekdag. Tijdens de Nationale Werkbezoekdag 2018 openden bijna 500 bedrijven en organisaties de deuren voor geïnteresseerden om een kijkje in hun keuken te geven. Dit jaar doet Amplooi ook mee en daarom nodigen wij jou graag uit voor een dagje bij Amplooi!

Lees verder

Week van de Loopbaan 2019 – Gratis Loopbaangesprek

Vandaag start de week van de Loopbaan. Dat betekent dat we een hele week informatie gaan delen op onze sociale media kanalen die te maken hebben met dit onderwerp. Maar dat is niet alles, we geven jou de kans om gratis een loopbaangesprek te voeren met één van onze Mobiliteitsexperts!

Lees verder

Amplooi samen met Adaptics op HR Live

10 oktober 2019 staat Amplooi samen met haar zusterorganisatie Adaptics op de beurs van HR Live. Wij zijn hier aanwezig met een stand waar we met elkaar in gesprek kunnen gaan en wij geven een workshop ‘Return on Investment met coaching’.

Lees verder