Wij zijn op zoek naar de leukste Medewerker Servicebureau

Woon jij in de omgeving van Utrecht, ben je administratief sterk, zorgvuldig en biedt je graag praktische ondersteuning? Kom dan bij ons werken als Medewerker Servicebureau!

Administratie, management- & projectondersteuning

Als Medewerker Servicebureau zorg je voor de ondersteuning van Mobiliteitsexperts en Arbeidsmakelaars bij de cliënt- en trajectadministratie. Je bent het interne aanspreekpunt voor de cliëntadministratie van aan- tot afmelding traject. Tevens zorg je management- en projectondersteuning in de breedste zin van het woord. Denk daarbij aan het inplannen van overleggen, coördinatie van ruimteboekingen, postbeheer en telefoonafhandeling.

Werken bij Amplooi?

Amplooi is een re-integratiebureau dat gespecialiseerd is in schadelastbeheersing voor iedere betrokken speler in het proces van (dreigend) langdurig ziekteverzuim. Dit betreft spoor 1, spoor 2 en spoor 3. Deze platte organisatie maakt samen met Adaptics, De Bedrijfspoli en A-REA onderdeel uit van Prevermo groep. Binnen de groep werken ongeveer 150 medewerkers met als missie om iedereen die kan werken, duurzaam te laten participeren.

De Mobiliteitsexperts en Arbeidsmakelaars werken door het hele land, en worden bediend vanuit ons hoofdkantoor in een gezellig verzamelpand in Utrecht. Het servicebureau is de spil van de organisatie! Deze schakelt tussen klanten en de interne organisatie.

Naast bovengenoemde competenties beschik je over:

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Afgeronde administratieve opleiding;
  • Digitale vaardigheid (je kan makkelijk je weg vinden in diverse systemen);
  • Goede beheersing MS Office;
  • Beheersing van de Nederlandse taal, in woord en schrift, op niveau B1;
  • Relevante werkervaring in een ondersteunende administratieve functie en/of re-integratie branche is een pré.

Bovendien werk je klantgericht, gestructureerd en ga je proactief te werk. Tenslotte werk je graag samen en ben je goed in plannen en organiseren.

Wat bieden wij jou?

  • Een dienstverband voor 32 – 40 uur per week, met als standplaats Utrecht;
  • Het bruto maandsalaris is afhankelijk van aantal jaren relevante werkervaring;
  • Dit betreft in eerste instantie tijdelijke uitbreiding.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Graag ontvangen wij je sollicitatie met een CV inclusief pasfoto. Deze kan gestuurd worden aan:
hrm@amplooi.nl

Let op: door te reageren op deze vacature geeft u Amplooi B.V. toestemming voor een internetonderzoek naar uw persoon in het kader van deze vacature. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Utrecht