Wij zijn op zoek naar de leukste ICT Stagiair(e)!

Vanwege de sterke groei van onze organisatie zijn wij per september 2018 op zoek naar een enthousiaste ICT stagiair(e) om ons team te komen ondersteunen!

Functieomschrijving

De ICT stagiair(e) ondersteunt samen de ICT medewerker de Financieel manager in verschillende werkzaamheden op het gebied van ICT. De ICT stagiair(e) ondersteunt de ICT medewerker bij de inrichting en het beheer van systemen. Bij Prevermo Groep ben je veel meer dan ‘slechts’ ICT stagiair(e)! Je geeft ondersteuning bij diverse taken:

 • Je vervult een helpdeskfunctie voor collega’s (intern), klanten en cliënten (extern) vervult, en indien nodig doorschakelt naar de ICT medewerker;
 • Je biedt ondersteuning bij de installatie en technische ondersteuning van werkplekken (oplossen problemen hardware & software);
 • Je meldt en houdt problemen/ foutmeldingen bij in onze systemen, en lost deze (indien nodig samen met ICT medewerker voor ICT partners) op;
 • Je importeert en verwerkt dagelijks gegevensbestanden van klanten in Dossiermanager (ons belangrijkste softwarepakket);
 • Je geeft ondersteuning bij demonstraties van onze Zorg Portal via Teamviewer;
 • Je beheert verschillende informatiesystemen;

Afhankelijk van je denkniveau, ervaring en eigen initiatief zou je naast bovenstaand takenpakket kunnen werken aan projecten omtrent verbetering van: de registratie van meldingen, communicatie met leveranciers of de standaardisatie van processen.

Profiel

 • Je volgt momenteel een opleiding in de richting ICT op MBO 4 niveau;
 • Je hebt kennis van begrippen en inzicht op het gebied van ICT;
 • Je hebt bij voorkeur kennis over clouddiensten (zoals Office 365);
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, in woord en schrift;
 • Je hebt een goede beheersing van Windows en Office.

Om voor deze stageplaats in aanmerking te komen, werk je: gestructureerd en klantgericht. Enthousiasme en meedenken worden vereist! Humor is een pre!

Organisatieprofiel

Wij zijn er van overtuigd dat iedereen in Nederland recht heeft op werk. Werk draagt bij aan vitaliteit en levensgeluk van mensen. In het licht van vergrijzing, langer doorwerken en versnelling van technologie wordt focus op duurzame inzetbaarheid een steeds dominanter thema. Onze missie is om iedereen die kan werken, duurzaam te laten participeren.

Onder de Prevermo Groep vallen meerdere bedrijven, gericht op Preventie, Verzuim & Mobiliteit. Deze bedrijven zijn verspreid over het land, maar voor deze functie kom je te werken op het kantoor van De Bedrijfspoli (Arbodienst) in Nijmegen.

Werken in een jong en dynamisch team
Je komt terecht in een jong en dynamisch team dat bestaat uit een ICT medewerker, functioneel beheerder en financieel/ICT Manager: gemotiveerde topprofessionals die een positieve bijdrage kunnen leveren aan een organisatie met toekomst!

Tijd voor een biertje..
Inmiddels zitten wij bijna twee jaar in een nieuw pand in Nijmegen met eigen theater én een gezellige bar, waar wij iedere vrijdagmiddag een borrel organiseren voor wie zin heeft. Om informeel met alle artsen, secretaresses, casemanagers en ondersteunende medewerkers bij elkaar te komen om te praten over werk of privé.

Dienstverband stage

Het betreft een stage voor 32-40 uur per week, met standplaats Nijmegen.
Naast een leuk team en interessante werkzaamheden biedt de Bedrijfspoli ook een stagevergoeding van €200,- per maand op basis van 40 uur stage lopen.