De Decemberactie van Amplooi: Waarom wachten met goede voornemens?

December heeft zijn intrede gemaakt. Met de laatste maand van het jaar voor ons, begint iedereen met nadenken over goede voornemens. Stoppen met roken, afvallen, of juist werk gerelateerde verbeterpunten voor jezelf. Maar waarom zou je wachten tot januari, als je het nu al leuker kan maken?

Amplooi helpt medewerkers ontwikkelen. Goede voornemens zijn dan gemakkelijker te bereiken. Daarom heeft Amplooi een mooie december actie:

3 Loopbaangesprekken en een drijfveren assessment ter waarde van € 1.000,- nu voor maar € 600,-!

Een unieke kans om helemaal klaar en vol energie het nieuwe jaar te veroveren. Hierbij krijgt jouw medewerker 3 Loopbaancoachingsgesprekken met een loopbaancoach die het beste met jouw medewerker voor heeft. Daarnaast is er de mogelijkheid om een My Motivation Insight test (MMI) te maken die laat zien wat zijn of haar drijfveren en ontwikkelpunten zijn. Een waardevolle tool die jouw medewerker de rest van zijn of haar leven kan gebruiken voor de beste ontwikkeling als werknemer.

Tijdens de gesprekken gaat jouw medewerker samen met de coach onderzoeken wat zijn of haar motivatiepunten zijn, maar ook waar de vuilkuilen liggen. Ze gaan opties verkennen waar hij of zij zelf nooit aan gedacht heeft en gaat kijken welke potentiële kansen de arbeidsmarkt allemaal te bieden heeft.

Wil je gebruik maken van deze december actie? Vul dan onderstaand formulier in voor een vrijblijvend gesprek om de actie te bespreken.

De December actie

Met dit formulier geeft u ons toestemming om u te benaderen voor meer uitleg rondom de December actie van Amplooi: 3 loopbaangesprekken met een MMI test.


Terug naar het overzicht