Arbeidsmakelaars

Amplooi is een sterk en groeiend bedrijf. Om die reden zijn wij op zoek naar Arbeidsmakelaar!

Amplooi staat altijd open voor een goede kandidaat en mogelijk collega! We ontvangen dan ook graag een open sollicitatie indien Amplooi en jijzelf mooie aanvullingen voor elkaar kunnen zijn!

Ben je proactief en vind je het leuk om te netwerken? Ga je graag op zoek naar mogelijkheden om zo kandidaten te plaatsen die het beste is voor hem of haar? Kom dan bij ons werken als Arbeidsmakelaar!

Onderdeel zijn van Amplooi betekent?

Vrijheid, flexibiliteit, persoonlijkheid en ontwikkeling. Bij Amplooi krijg je de kans om te werken wanneer en waar je wilt, vanuit het vertrouwen dat aan het einde van de week je uiterste best hebt gedaan om het beste resultaat neer te zetten voor de kandidaten, klanten, Amplooi en jezelf. Daarbij krijg je de ruimte voor de nodige creativiteit. Het doel is natuurlijk om tot een goed resultaat te komen maar het persoonlijke aspect wordt nooit uit het oog verloren. Maandelijks is er een bijeenkomst in teken van persoonlijke ontwikkeling en gezamenlijke groei. Daarnaast is er eens in het kwartaal een leuke en leerzame bijeenkomst waar je alle collega’s ziet. Twee keer per jaar wordt er een bbq of diner georganiseerd om bij te kletsen. We worden dan ook gezien als een open en vriendelijk bedrijf, met focus op medewerker en klanttevredenheid.

Aan de slag bij Arbeidsmakelaar bij Amplooi?

Amplooi begeleidt de re-integratie van medewerkers op alle niveaus in organisaties. Van loopbaan coaching, Outplacement tot Re-integratie bij langdurig verzuim. Als Arbeidsmakelaar wordt je betrokken in een mobiliteitstraject om werk te vinden voor de kandidaat. Je hebt een flexibele werkplek en wordt op afstand aangestuurd door de Manager Mobiliteitscentrum (hieraan rapporteer je ook). Het is daarom erg belangrijk dat je zelfstandig en doelgericht kan werken en stevig in je schoenen staat. Je hebt gezellige en hulpvaardige collega’s waarmee je ten alle tijden kunt sparren. Als netwerker ga je actief zoeken naar én vinden van (onzichtbare) vacatures en kansen door mogelijkheden te creëren bij bedrijven door actief te bellen en contacten te leggen. Met het doel een match te maken tussen het opgesteld zoekprofiel van de kandidaten en passend werkaanbod.

Amplooi is een landelijke specialist in arbeidsmobiliteit. Wij vinden dat arbeidsmobiliteit essentieel is voor iedereen die een leven lang met passie en uitdaging wil blijven werken. Een werknemer heeft immers niet meer de zekerheid van één werkgever voor een heel leven, maar zal wel een leven lang zeker willen zijn van werk dat bij hem of haar past. Vier kernwaarden laten wij daarom duidelijk terug komen in elk traject: Betrokkenheid, Kwaliteit, Effectiviteit en Meesterschap.

Wat bieden wij jou?

 • In eerste instantie een tijdelijke aanstelling, met als doel een vaste aanstelling;
 • Voor 32 – 40 uur per week;
 • Goed salaris op basis van relevante werkervaring;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een duurzaam inzetbaarheid budget, pensioenverzekering, vaste onkostenvergoeding, zakelijke laptop en telefoon;

Naast zelfstandig en daadkrachtig, heb jij…

 • Een HBO werk- en denkniveau met minimaal 2 jaar relevante ervaring;
 • Ervaring op het gebied van recruitment i.c.m. coaching, dit wordt gezien als pré;
 • Aantoonbare kennis van wet- en regelgeving omtrent sociale zekerheid en arbeidsrecht;
 • Een prestatiegerichte instelling en je bent in staat jouw eigen werk te organiseren;
 • Een creatief en probleemoplossend vermogen;
 • Een rijbewijs B en beschikt over eigen vervoer;
 • Woonachtig, en een relevant netwerk, in een van de bovenstaande regio’s.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Graag ontvangen wij je sollicitatie met een CV inclusief pasfoto. Benoem ook voor welke regio het gaat! Deze kan gestuurd worden aan: hrm@amplooi.nl.

Let op: door te reageren op deze vacature geeft u Amplooi B.V. toestemming voor een internetonderzoek naar uw persoon in het kader van deze vacature. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.