Afstudeerstage Marktonderzoek (HBO/WO)

Wij zijn op zoek naar een Stagiair(e)! Ben jij mensgericht, daadkrachtig en op zoek naar een interessante afstudeerstage bij jonge, groeiende, dynamische bedrijven? Dan zijn wij op zoek naar jou! In deze unieke stage ga je bij A-REA en Amplooi een onderzoek doen. Onze organisaties hebben een samenwerkingsverband en willen graag samen kijken naar hoe wij de markt kunnen veroveren, daarin kan jij een belangrijke rol spelen!

De onderzoeksopdracht

Wij hebben verschillende opdrachten liggen waarmee jij aan de slag kan gaan. Zit er een opdracht tussen die jou aanspreekt? Of heb je nieuwe ideeën? Neem dan contact op met ons!

  • Marktonderzoek naar label/merken strategie voor spoor 1, 2 en 3 (re-integratie, loopbaan coaching en arbeidsdeskundig onderzoek). We willen in kaart brengen of we voor onze coachingsdiensten vanuit één label kunnen gaan werken. Hoe ervaren de klanten dit en waarop zouden wij ons kunnen onderscheiden in deze dienstverlening?
  • Marktonderzoek naar de SMA markt. Hierbij gaat het om een verkenning van de marktpotentie, concurrentie analyse en prijzen analyse.
  • Diverse opdrachtmogelijkheden vanuit marketing en over loopbaancoaching. Het uitvoeren van de opdracht kan vanuit de locatie Zeist en Utrecht. Wat jij prettig vind! De opdrachten kunnen zowel individueel als in tweetallen worden uitgevoerd (afhankelijk van de opleidingseisen). Wij hanteren een maandelijkse stagevergoeding van € 300,- (o.b.v. 40 uur)

Wie zijn wij?

A-REA brengt mensen in beweging met medische, psychologische en arbeidsdeskundige expertise. Wij zijn een arbodienst en werken landelijk voor kleine en grote organisaties, gemeenten, verzekeringsmaatschappijen en pensioenfondsen. Amplooi is een landelijke specialist in arbeidsmobiliteit. Met ruim 35 enthousiaste arbeidsmobiliteit-experts helpen we werknemers met het vinden van een passende en inspirerende baan. Dit doen we niet alleen voor werknemers die zich verder willen ontwikkelen, maar ook voor werknemers die langdurig ziek zijn of onverhoopt boventallig zijn geworden. Vanuit onze gezamenlijke visie zijn wij ervan overtuigd dat werk bijdraagt aan vitaliteit en levensgeluk van mensen. En daar willen wij ons steentje in bijdragen!

 

Onze ideale stagiair(e)…

Onze ideale stagiair(e):

  • is een gemotiveerde student op universitair of hbo(+) niveau;
  • volgt een opleiding in de richting van Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie, Marketing en/of Finance;
  • is analytisch sterk, flexibel en proactief;
  • heeft een perfecte beheersing van de Nederlandse taal (C1 niveau);
  • heeft kennis van begrippen en inzicht in verschillende bedrijfskundige processen.

Daarnaast kun je met een grote mate van zelfstandigheid (probleemoplossend vermogen) werken. Omdat jij processen snel snapt, en zorgvuldig werkt, ben je in staat het overzicht te houden in het werk en tot het juiste advies te komen.

Enthousiasme en meedenken worden vereist! Humor is een pre!

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Graag ontvangen wij je sollicitatie met een CV inclusief pasfoto. Deze kan gestuurd worden aan: hrm@a-rea.nl